Fastlege søkk vekk

Stavanger kommune fortviler etter at en av fastlegene i byen har forsvunnet.

Foto: Scanpix

Nå må de skaffe andre leger til de drøyt 1.200 pasientene hans.Legen, som er i 40-årsalderen, skulle ha kommet hjem fra ferie i utlandet 15. september, men dukket aldri opp på legekontoret, skriver Rogalands Avis i sin nettutgave.Flere av pasientene hans har kontaktet kommunen, men helsesjefen i Stavanger, Egil Bjørløw, har heller ikke greid å spore opp legen.- Vi prøver hele tiden å oppnå kontakt med ham, uten å lykkes, sier Bjørløw.Helsesjefen har aldri tidligere opplevd eller hørt om fastleger som plutselig forsvinner.- Nå kan vi ikke gjøre annet enn å prøve og få tak i ham og ta vare på pasientene hans. Nå fordeler vi pasientene hans rundt til andre leger i området, sier Bjørløw.Politiet er også koblet inn i saken.- Vi har vært i kontakt med flere personer i hans omgangskrets, og det er antydet at han fremdeles kan være i utlandet, uten at vi kan si noe med sikkerhet, sier vaktleder Torgeir Natvig ved Stavanger politistasjon. (©NTB)