Flytoget vil til Torp og Rygge

Flytoget vil kjøre til Torp og Rygge og dessuten kapre de sure NSB-pendlere.

Foto: Scanpix
Politikk

Flytoget gir seg ikke med Drammen. Nå vil selskapet også kjøre til Torp og Rygge. Dessuten vil de kapre sure NSB-pendlere.- Vi har materiellet, vi har kompetansen og vi har ti års erfaring med lyntog, sier administrerende direktør Linda Bernander Silseth i Flytoget til VG.Onsdag ble Drammen innviet som Flytogets vestligste stasjon. Men får det statseide selskapet det som de vil, skal rutenettet i løpet av få år utvides kraftig med ruter til flyplassene Torp og Rygge. I tillegg vil selskapet frakte passasjerer mellom stasjonene underveis til flyplassene rundt hovedstaden.- Vi ser at det er enorm interesse for et slikt intercity-tilbud, og tror det kan være med på å knytte Oslo nærmere til Vestfold og Østfold, sier Silseth, som håper de nye strekningene kan tas i bruk i løpet av tre til fem år. (©NTB)

Nyheter
Politikk