Frp i fritt fall

Frp faller kraftig i Østfold.

Siv Jensen - Foto: Scanpix
Politikk

Fremskrittspartiet faller 6,4 prosentpoeng til 28,8 prosent i Østfold på en måling som Sentio har laget for NRK og Sarpsborg Arbeiderblad.Den siste meningsmålingen finner du alltid herSamtidig er Senterpartiet mest fram på målingen, med 2,9 prosentpoeng til 5,9 prosent. For de øvrige partiene er endringene fra forrige måned mindre, viser målingen for NRK og Sarpsborg Arbeiderblad.Arbeiderpartiet går fram 0,3 prosentpoeng til 34,5 prosent. Sosialistisk Venstreparti går tilbake 0,1 prosentpoeng til 6,6 prosent.Kristelig Folkeparti går fram 1,5 prosentpoeng til 7,1 prosent, mens Venstre faller 0,1 prosentpoeng til 3,5 prosent. Høyre er opp 0,7 prosentpoeng til en oppslutning på 10,8 prosent på septembermålingen.Rødt går fram 0,4 prosentpoeng til 1,3 prosent, og kategorien «andre» er uforandret med støtte fra 0,4 prosent av de spurte.Ap og Frp ligger an til å få tre stortingsrepresentanter hver fra Østfold. Høyre og KrF vil få ett mandat hver, mens SV ligger an til å få utjevningsmandatet.Målingen ble gjennomført 1. og 2. september. (©NTB)

Nyheter
Politikk