Handelsbanken tror SSB bommer

- Vi er ikke blant de største optimistene i markedet, men de ligger en god del under oss, sier Shakeb Syed i Handelsbanken.

Senior makroanalytiker, Shakeb Syed, i Handelsbanken Capital Markets - Foto: Finansavisen
Politikk

SSB kom i dag med nye spådommer for norsk økonomi. Byrået venter en nedgang i fastlands-BNP på 1,2 prosent i år, mot 1,4 prosent tidligere. Samtidig jekkes estimatene for ledighet ned.Makroøkonom Shakeb Syed i Handelsbanken Capital Markets hevder overfor dn.no at SSB reviderer i riktig retning, men at de fortsatt ligger for lavt.- Jeg tror de er litt for forsiktige, hvis de da ikke tror at det kommer til å være rimelig dårlig fremover. Vi er ikke blant de største optimistene i markedet, men de ligger en god del under oss, sier han ifølge nettavisen.

Nyheter
Politikk