Harald Eia støtter Lyn

Komikeren Harald Eia støtter Lyn Oslos kamp mot konkurs.

Harald Eia - Foto: Scanpix

Eia tegnet torsdag en andel i Olja Lyn og har bestemt at pengene skal tilfalle spillerinvesteringen i Mads Dahm.Midtstopperen veier tett opp mot 100 kilo i rene muskler, og han er gitt en antatt markedsverdi på 4 millioner kroner. Med innskuddet på 10.000 kroner har Eia kjøpt seg inn i 250 gram av Mads Dahm. Komikeren er ikke i tvil om hvilken del av Dahm han har investert i.- Jeg har alltid hatt en drøm om å bli fotballproff selv, men med tiden har jeg forstått at det kan bli vanskelig. Da må det nesten bli testiklene. Mads blir dermed litt som den sønnen jeg aldri har hatt, og det føles godt å ha investert i Mads, sier 43-åringen til Lyns hjemmeside.- Jeg føler at det er viktig å støtte klubben. Der hvor jeg bor er det mange som driver på med sitt eget, og da blir Lyn-kampene en viktig plass å samles for fellesskapet. Samtidig er jo dette med på delvis å realisere min egen drøm om å bli fotballspiller, forklarer han. (©NTB)