Helblått på ny meningsmåling

Frp øker igjen oppslutningen på en ny meningsmåling.

Siv Jensen - Foto: Scanpix
Politikk

Partiet går fram 1,6 prosentpoeng og får 23,4 prosent på meningsmålingen InFact News har gjort for VG denne uken.Arbeiderpartiet går tilbake 1,7 prosentpoeng og får 31,2 prosent på målingen. Sosialistisk Venstreparti får 6,9 prosent, en tilbakegang på 1,5 prosent. Senterpartiet er det eneste av de tre rødgrønne partiene som går fram på målingen. Partiet får 7,1 prosent, fram 0,7.Høyre går tilbake 1,2 prosentpoeng til 16,9 prosent. Kristelig Folkeparti går fram 1,5 prosentpoeng til 6,4. Venstre får 5 prosent, en framgang på 0,8.Rødt får 1,5 prosent på målingen, tilbake 0,3 prosentpoeng, mens andre partier er registrert med 1,9 prosent, det samme som sist.Mandatberegningen viser at de borgerlige partiene danner et klart blått flertall, med 88 mandater mot de rødgrønnes 81. (©NTB)

Nyheter
Politikk