Ingen lysning for Labour

Et betydelig flertall av britene tror ikke Labour-regjeringen til Gordon Brown forteller sannheten om økonomien, og bare 26 prosent sier de vil stemme på partiet.

Gordon Brown - Foto: Scanpix

Oppslutningen om Labour har økt med 1 prosentpoeng fra 25 prosent i forrige måned, men støtten til de konservative har økt enda mer, med 2 prosentpoeng til 43 prosent.Liberaldemokratene har samme oppslutning som sist, 19 prosent, mens støtten til mindre partier har sunket med 2 prosentpoeng, ifølge en meningsmåling i The Guardian.Bare 14 prosent av velgerne tror Labour forteller sannheten om landets økonomiske situasjon, mens over halvparten tror på de konservative og liberaldemokratene.Målingen ble gjort etter at de konservative beskyldte regjeringen for å dekke over planer om store kutt i budsjettet og betydelige skatteøkninger. (©NTB)