Jackson-familien for sent til begravelsen

Michael Jacksons familie kom mer enn én time for sent da popstjernen skulle begraves i en privat seremoni torsdag.

Michael Jackson i aksjon under konserten på Valle Hovin i 1997. NTB-foto Tomm W. Christiansen
Politikk

Familien ankom begravelsen i en 31 biler lang kortesje med politieskorte.Jackson skal begraves i Forest Lawn i Glendale i nærheten av Los Angeles.Blant stjernene som deltar i begravelsen er skuespillerne Elizabeth Taylor og Macaulay Culkin og pastoren Al Sharpton.Mausoleet i Forest Lawn der Jackson skal gravlegges er også siste hvilested for etter Hollywood-storheter som Clark Gable, Jean Harlow og Carole Lombard. Andre film- og artiststorheter som Humphrey Bogart, Nat King Cole og Walt Disney er også stedt til hvile i gravlunden som åpnet i 1906.Mausoleet kan fremvise imponerende kopier av noen av Michelangelos største verk, som «David», «La Pieta» og «Moses». Den rommer også en overveldende gjenskapning av Leonardo da Vincis «Siste måltid».Jackson døde 25. juni i år. Det framgår av Jacksons dødsattest at han døde som følge av en kombinasjon av narkosemedisin og beroligende midler, medikamenter som ble gitt ham av en annen person. Saken behandles nå som en drapssak (©NTB)

Nyheter
Kultur