Jan Thomas truer kvinne med juling

Stylist Jan Bertin Østervold, bedre kjent som Jan Thomas, kan mer enn å danse. Nå truer han Asker-kvinne med juling.

Stylist og musiker, Jan Thomas - Foto: Scanpix

Stylist Jan Bertin Østervold, bedre kjent som Jan Thomas, kan for tiden sees i TV 2-programmet "Skal vi danse".Men det er ikke bare beina stylisten vet å bruker på den riktige måten, skal vi tro ham selv.Etter å ha lest et debattinnlegg i Dagbladets Magasinet nylig fikk nemlig godeste Jan Thomas lyst til å gi en Asker-kvinne regelrett bank.Uken før hendelsen hadde Jan Thomas uttalt seg at han følte seg elsket og verdsatt i Norge.- På side én sto det et leserinnlegg fra "husfrue i Asker". Jeg ble så sinna! "Jeg kan forsikre om at jeg verken elsker eller verdsetter Jan Thomas for det han står for", skrev hun. Jeg ville ta med meg Christopher og reise ut til Asker for å banke henne opp, sier han til Magasinet.Jan Thomas har foreløpig ikke iført seg slåsshansken, men sier spøkefullt til Magasinet at det ikke er for sent ennå.