Måtte stenge etter vill skyting

Amerikanske myndigheter stengte grensestasjonen mellom San Diego og Tijuana i Mexico i flere timer tirsdag etter en skyteepisode mellom menneskesmuglere og grensepoliti.

Foto: Scanpix

Amerikanske myndigheter stengte grensestasjonen mellom San Diego og Tijuana i Mexico i flere timer tirsdag etter en skyteepisode mellom menneskesmuglere og grensepoliti.Fire mennesker ble såret da menneskesmuglerne forsøkte å kjøre tre vans med 70 ulovlige innvandrere i gjennom grensestasjonen uten å stanse.Smuglerne skjøt over ni av de 24 kjørefeltene på grensestasjonen, og grensepolitiet returnerte ilden.Tre av de ulovlige innvandrerne og en tilfeldig bilist ble såret i skytingen.40.000 biler krysser hver dag grensa til USA fra Mexico over grensestasjonen San Ysidro, som er verdens travleste grensestasjon.