Madoff-historien selger ikke

De tallrike bøkene om den bedrageridømte forretningsmannen Bernard Madoff selger dårlig.

Bernard Madoff - Foto: Scanpix
Politikk

Madoff sto bak et verdensomspennende pyramidespill der tusenvis av investorer tapte til sammen rundt 418 milliarder kroner. Han ble fengslet i mars og dømt til 150 års fengsel i slutten av juni.I kjølvannet av skandalen har det kommet en rekke bøker om Madoff på markedet, men publikum ser ut til å ha fått nok av den fallerte forretningsmannen.«Madoff's Other Secret» skrevet av Madoffs angivelige elskerinne, Sheryl Weinstein, har kun solgt 2.000 eksemplarer. Jerry Oppenheimers «Madoff With the Money» har bare solgt 1.000. Ingen av bøkene om Madoff har solgt over 5.000 eksemplarer, hvilket er svært lite i det amerikanske markedet. (©NTB)

Nyheter
Børs