- Menn bør ta hånd om politikk og sånne ting

- Dersom en kvinne ikke tilfredsstiller mannen seksuelt kan hun takke seg selv dersom han er utro, sier den svenske kvinnen som er gift med en verdensstjerne.

Foto: iStockPhoto

Anna Anka, konen til verdensstjernen Paul Anka, har greid å hisse på seg halve Sverige med til dels kontroversielle uttalelser, skriver VG tirsdag.Fru Anka har blant annet uttalt at menn er sterkere enn kvinner og dermed bør ta seg av "politikk og sånne ting", og at menn ikke bør drive med bleieskift.Men det stopper for all del ikke der. Den svenske kvinnen, som førstkommende fredag dukker opp på norske tv-skjermer i programmet "Skavland", mener også det er kvinnens plikt generelt å tilfredsstille mannen.- Dersom ens mann vil ha en avsugning hver morgen får man stille opp på det, han Anka tidligere sagt.Hun mener videre at dersom en kvinne ikke tilfredsstiller mannen seksuelt kan hun takke seg selv dersom han er utro.