Michael Jackson gravlegges

To måneder etter sin død skal Michael Jackson gravlegges blant en rekke avdøde Hollywood-stjerner.

Michael Jackson i aksjon under konserten på Valle Hovin i 1997. NTB-foto Tomm W. Christiansen
Politikk

Popkongens død behandles nå som en drapssak.Jackson, som døde tragisk og på mystisk vis 25. juni, skal ligge i et imponerende utsmykket mausoleum i Forest Law Memorial Park i Glendale.Bare den nære familien og venner vil være til stede ved begravelsen, i sterk kontrast til minneseremonien som ble holdt i juli i Los Angeles. Den gangen deltok 20.000 fans.Flere av gatene rundt gravlunden i Glendale vil være stengt for å forhindre at nysgjerrige og sørgende fans strømmer til.Stjernespekket I mausoleet finnes også levningene etter Hollywood-storheter som Clark Gable, Jean Harlow og Carole Lombard.Mausoleet kan fremvise imponerende kopier av noen av Michelangelos største verk, som «David», «La Pieta» og «Moses». Den rommer også en overveldende gjenskapning av Leonardo da Vincis «Siste måltid».Andre film- og artiststorheter som Humphrey Bogart, Nat King Cole og Walt Disney er også stedt til hvile i gravlunden Forest Law Memorial Park, som åpnet i 1906.

Nyheter
Politikk