Milliardær skyter fotografer med laser

Fotografer som håper å skaffe seg et bilde av super-milliardær Roman Abramovitsj sin nyeste stolthet kommer til å få en meget stri tørn.

Foto: Scanpix

Super-milliardær Roman Abramovitsj, som blant annet eier fotballaget Chelsea i England, liker å velte seg i luksus, helst uten at noen andre kan se det, skriver Times Online.Hans nye yacht, ved navn "Eclipse", har en meget solid prislapp på 6,9 milliarder kroner og nå har russeren sørget for at det blir meget vanskelig å ta bilder av båten."Eclipse" har nemlig blitt utstyrt med et såkalt paparazziskjold, som består av infrarøde lasere som automatisk søker etter elektroniske lyssensorer i digitalkameraer.Når disse blir oppdaget sendes det en laserstråle rett i kameraet som forhindrer at bilder kan bli tatt.Abramovitsjs båt er klar til bruk 22. desember.