Mona Sahlin uønsket som statsminister

Kun hver femte spurte mener Mona Sahlin vil bli en bedre statsminister enn Fredrik Reinfeldt.

Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt (th) og finansminister Anders Borg - Foto: Scanpix
Politikk

I en ny meningsmåling sier 20 prosent av de spurte at de har størst tillit til Socialdemokraternas partileder Mona Sahlin som statsminister i Sverige. Blant partiets egne velgere er det kun 50 prosent som har størst tillit til Sahlin.Landets sittende statsminister Fredrik Reinfeldt får på sin side støtte fra 60 prosent av de spurte, viser målingen. Han har støtte fra så godt som alle som stemmer på hans parti Moderaterna.Tilliten til Sahlin var på sitt høyeste i november 2007, da 73 prosent av Socialdemokraternas egne velgere foretrakk henne som statsminister.Meningsmålingen er utført av Sifo for PR-byrået Westander.

Nyheter
Næringsliv