Norgespatriotene gir opp

- Jeg skal ikke si direkte at det er en nedleggelse av partiet, men det er en pauseknapp, sier Øyvind Heian.

Foto: Scanpix - Illustrasjon

Det ytterliggående partiet Norgespatriotene fikk bare 184 stemmer i stortingsvalget. Nå legger partiformann Øyvind Heian prosjektet på is på ubestemt tid.- Jeg skal ikke si direkte at det er en nedleggelse av partiet, men det er en pauseknapp, sier Øyvind Heian til Nettavisen.Med 184 stemmer gjorde det innvandringsfiendtlige partiet et svært dårlig valg. Heian hadde regnet med å få mellom 1.000 og 2.500 stemmer. Norgespatriotene har hatt som eneste mål å stanse innvandringen til Norge fra ikke-vestlige land.- Jeg har tenkt på Norgespatriotene 24 timer i døgnet i to og et halvt år, og jobbet med det aktivt 15 timer i døgnet. I tillegg har jeg brukt flere hundre tusen kroner av mine egne midler. Men nå er det stopp, sier Heian. (©NTB)