Pia Haraldsen på trynet med et brak

Pia Haraldsen seiler så opplagt ikke på noen medgangsbølge om dagen. Alt hun tar i ser ut til å bli til gråstein.

Pia (t.v.) og Jasmin Haraldsen - Foto: TV3

Liksom-kjendisen Pia Haraldsen sliter om dagen, skriver Se og Hør på sine nettsider.Hennes tv-program, der Pia og hennes mor mesker seg blant beilere, har blitt slaktet både av anmeldere og av seerne, som snur ryggen til programmet.Nå har en planlagt bokserie med Haraldsen også blitt stanset, samt at teaterstykket hund deltar i ved Haugesund Teater ikke selger som planlagt i det hele tatt.Med tanke på sistnevnte har Haraldsen også blitt fratatt rundt halvparten av de replikkene hun opprinnelig hadde.- Det er ikke noe spesielt over Pia om dagen. Hun startet jo karrieren med å være en perifer slektning av kongefamilien, og har ikke hatt nyhetens interesse på veldig leng, sier TV- og radioredaktør i OMD, Espen Barås Bye i en kommentar.