Siv Jensen står på sitt

- Jeg ser ikke den store forskjellen på en regjering av H, KrF og V og en Arbeiderparti-regjering, sier Siv Jensen.

Siv Jensen - Foto: Scanpix
Politikk

Fremskrittspartiets leder Siv Jensen kom ikke med noen signaler om at hun vil myke opp holdningen til en borgerlig mindretallsregjering uten Frp da hun svarte for seg i partilederutspørringen i TV 2 mandag kveld.- Jeg ser ikke den store forskjellen på en regjering av H, KrF og V og en Arbeiderparti-regjering. Den store forskjellen kommer dersom Frp er del av en regjering, slo hun fast.Hun sa videre at Frp gjerne vil samarbeide, men at problemet er at partiet ikke får lov.Siv Jensen mener det er urimelig at Lars Sponheim og Venstre «med 5 prosent av stemmene bak seg» skal få gjennomslag for sine synspunkter, "mens vi som det største ikke-sosialistiske partiet ikke skal få noen ting.- Det er blitt uklart hva Høyre ønsker. Frp vil ha en sterk ikke-sosialistisk regjering. Men det mest uverdige er at det bare er Jens Stoltenberg som tjener på dette, fortsatte Jensen.Hun avviste at det er noen isfront mellom henne og Erna Solberg. (NTB)Sjekk våre valgsider for de siste meningsmålingene, mandatfordelingene osv

Nyheter
Politikk