Sjokkbrekk mot gullsmedbutikk

Gullsmedbutikk ble utsatt for et sjokkbrekk natt til lørdag. Tyvene fikk med seg varer for et ukjent beløp.

Foto: Scanpix

En gullsmedbutikk i sentrum av Kristiansand ble utsatt for et sjokkbrekk natt til lørdag, der tyvene etter å ha knust seg vei med en bil fikk med seg varer for et ukjent beløp.- Securitas-vakten var raskt på plass og fulgte etter bilen et stykke, før den forsvant, forteller operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt til NTB.Den stjålne Audien ble funnet forlatt få kvartaler unna, og øyenvitner skal ha observert tre menn. Hvor de tok veien er uklart.- Ingen så at de gikk inn i noen ny bil, forteller Solås.Det er ikke kjent hvor store verdier tyvene fikk med seg under innbruddet i gullsmedbutikken, som skjedde i 4-tiden lørdag morgen.- Det er ikke foretatt noen opptelling, men de skal ha båret på tre bager, opplyser Solås. (©NTB)