Slik kan du tjene stort på Gjedrem-bombe

Sitter du med en følelse av at sentralbanksjef Svein Gjedrem har en overraskelse på lur? Da kan du håve inn store summer.

Sentralbanksjef Svein Gjedrem - Foto: Scanpix

Onsdag er det duket for nytt rentemøte her til lands, og denne gang venter de aller fleste lite action fra sentralbanksjef Svein Gjedrem.Det store flertallet av økonomene tror ikke det kommer noe renteøkning i denne omgang, men dersom du tror du vet bedre kan du stikke av med en heftig gevinst.Spilleselskapet NordicBet premierer nemlig alle innsatser på Gjedrem-overraskelse med hele 6,75 ganger innsatsen.En innsats på skarve 10.000 kroner gir deg altså nærmere 70.000 kroner tilbake, dersom Gjedrem skulle heve renten fra sitt nåværende nivå på 1,25 prosent.Skulle sentralbanksjefen la renten være i fred, eller sågar senke den, får du ikke mer enn 1,07 ganger din innsats i retur. a