Sponheim til angrep på Erna Solberg

Venstre-leder Lars Sponheim ber Høyre-leder Erna Solberg slutte å bruke tid på Fremskrittspartiet.

Venstres Lars Sponheim - Foto: Scanpix
Politikk

- Hvis de rødgrønne mister flertallet er de eneste alternativene en ren Ap-regjering eller Høyre, KrF og Venstre, sier Venstre-lederen til Dagens Næringsliv.Sponheim er klar på at han heller vil ha en ren Arbeiderparti-regjering enn Frp og Høyre i regjering etter valget.- I stedet for å bruke tiden på det eneste realistiske alternativet, fortsetter Solberg å snakke om et borgerlig tåkeland og bruker tiden på Siv Jensen. Det er komplett uforståelig og bidrar til å svekke muligheten for det eneste realistiske borgerlige regjeringsalternativet, sier Sponheim og fortsetter:- Høyre er ikke så nøye på politikken, bare de kan få en borgerlig politikk i navnet. Kåre Willoch har helt rett: Frp er ikke et borgerlig parti, erklærer han. (©NTB)

Nyheter
Politikk