Stoltenberg har felt sin første bukk

Statsministeren debuterte i helgen som storviltjeger.

Statsminister Jens Stoltenberg. Foto: Scanpix

En fin bukk, og hans første storviltbytte noensinne, falt for statsministerens kule, melder Østlendingens nettutgave.- Jakt kan umulig bli bedre enn det her, sier en stolt regjeringssjef til avisa.Jaktlaget på fem jegere har fellingstillatelser på ett dyr hver hos Rendal Renselskap, og utpå dagen lørdag var statsministeren den fjerde som felte et dyr. Dermed manglet bare sønnen Axel Schulerud Stoltenberg sitt dyr.- Dette har vært utrolig spennende! Vi har ligget innpå reinsdyrflokker i flere timer, og det er helt utrolig å studere livet i en reinsdyrflokk på nært hold, sier Stoltenberg.Jaktlaget har tre dager på seg på å felle de fem dyrene. Lørdag ettermiddag la de i vei nordover for å prøve seg på det siste reinsdyret. (©NTB)