Derfor planlegger de tre varianter av konserten.- Vi er nødt til å planlegge ulike varianter, sier daglig leder Odd Arvid Strømstad til Aftenposten.Han forklarer at det innebærer en variant med Obama til stede, og en variant uten Obama.- I teorien er det også en mellomvariant, der andre som representerer presidenten, er til stede, for eksempel Michelle Obama, sier Strømstad.Usikkerheten innebærer med andre ord store utfordringer. Hvis Obama ikke kommer, må produsent Dinamo Story se på forskjellige måter å integrere Obama i konserten på. For eksempel har det vært vanlig at vertene intervjuer prisvinneren.- Vi vet ikke hva slags tilgang vi får i løpet av de dagene. Inntil vi vet mer om hans agenda, er det usikkerhetsmomenter rundt dette, sier Strømstad.Han regner med å få en foreløpig plan fra Nobelinstituttet i løpet av halvannen uke. (©NTB)