Agder politidistrikt skal undersøke om TV 2 gjorde noe ulovlig da et team fra kanalen fulgte etter statsråd Trond Giskes bil tirsdag.Teamet fra TV 2 ble forbikjørt av Giskes bil på E18 mellom Lillesand og Kristiansand tirsdag. Giske var da på vei til et møte. TV 2-bilen fulgte etter og skal ha målt statsrådsbilen til en hastighet på 140 kilometer i timen. TV 2-teamet filmet sitt eget speedometer for å vise hvor raskt Giskes bil kjørte.- Dersom de filmer sitt eget speedometer, og legger det ut på TV og internett, har de jo skapt sitt eget bevismateriale, sier politiadvokat Leif Aleksandersen i Agder politidistrikt til VG.UP-sjef Runar Karlsen sier at fartsgrensen gjelder alle, bortsett fra utrykningsbiler og regjeringsbiler, som også regnes som utrykningskjøretøy.Vaktsjef Bjørnar Solheim i TV 2 sier at teamet reagerte bevisst da de så Giskes bil passere. De mente at bilen kjørte forbi i svært høy hastighet.- Vi fulgte etter og dokumenterte farten. Vi har helt åpent vist fram hvordan vi gjorde dette, sier Solheim. (©NTB)