Mann drept på Sunnmøre

Mann skutt og drept i Sula på Sunnmøre.

Politikk

En mann i 30-åra ble skutt og drept i en leilighet i Sula kommune natt til lørdag. En mann i 20-åra er siktet for forsettlig drap.Politiadvokat Inger Ferstad ved Sunnmøre politidistrikt bekrefter at det var flere til stede i leiligheten da drapet skjedde.- Vi fikk melding om drapet over telefon. Det var flere til stede i leiligheten, sier Ferstad til NTB.En mann i 20-åra er siktet for drapet. Pågripelsen skjedde uten dramatikk, opplyser politiet. Offeret og gjerningspersonen kjente hverandre.- Jeg ønsker ikke å si nærmere hvor dette har skjedd, Sula er en liten kommune. Nå skal vi begynne etterforskingen, både taktisk og teknisk. Vi skal sikre åstedet og avhøre de andre som var til stede, sier Ferstad, som foreløpig ikke ønsker å kommentere drapet ytterligere.Politiet fikk melding om drapet like etter klokken 5. (©NTB)

Nyheter
Politikk