Norwegian-fly tok fyr

En av motorene på et Norwegian-fly tok fyr da det skulle ta av fra Arlanda i Stockholm søndag. 140 passasjerer ble evakuert.

Norwegian - Foto: Scanpix
Politikk

Motorbrannen førte til en voldsom varme i kabinen, noe som førte til panikk blant passasjerene, skriver Expressen.- En gnist i motoren førte til brann da kapteinen skulle starte motoren. En passasjer oppdaget dette og sa ifra. Vi evakuerte alle med en gang. Så snart kapteinen slo av motoren, ble ilden slukket. Vi tar alle slike situasjoner på alvor, sier presseansvarlig Åsa Larsson i Norwegian i Sverige til NTB.Ingen av passasjerene, som skulle til Nice i Frankrike, kom til skade. Det var søndag ettermiddag ikke kjent om det var nordmenn blant passasjerene.- Jeg vet ikke om det var noen nordmenn om bord, men det var veldig mange svensker med, sier Larsson. (©NTB)

Nyheter
Politikk