Omkom da tyggisen eksploderte

En ukrainsk kjemistudent omkom da tyggisen eksploderte i munnen på han.

Publisert 11. des. 2009 kl. 05.17
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 22.04
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 125 ord
25 år gamle Vladimir Likhonos, som studerte kjemi ved Kievs polytekniske institutt, skal ved en tabbe ha dyppet tyggisen sin i et eksplosivt pulver. Da han stappet den i munnen smalt det.Likhonos fikk halve kjeven og ansiktet revet av i den kraftige eksplosjonen, og livet hans sto ikke til å redde.25-åringen trodde angivelig at han dyppet tyggisen i sitronsyre, noe han ofte gjorde for å forlenge smaken. I stedet dyppet han den i et betydelig mer eksplosivt pulver som han hadde på laboratoriebenken.Politiet fant rundt 100 gram av det eksplosive pulveret, som av utseende lignet på sitronsyre.- Alle kunne ha tatt feil av dem, sier politiets talskvinne Elvira Biganova.Bombeeksperter ble tilkalt for å ta hånd om det eksplosive pulveret, som ennå ikke er identifisert. (©NTB)