- Hennes karriere er slutt etter dette

KrF-nestlederen sa hva hun mente, og har fått ramsalt kritikk i ettertid. Sjefredaktør tror hennes karriere nå er over.

Nestleder i Krf, Inger Lise Hansen - Foto: Scanpix
Politikk

Den kristenkonservative sjefredaktøren Finn Jarle Sæle i den kristne ukeavisen Norge IDAG tror nestleder i Krf Inger Lise Hansens politiske karriere kan være over.Dette etter at Hansen ytret at partiet hennes kanskje burde legge om kursen, blant annet i viktige spørsmål som homoekteskap og Israel.- Vi har lenge lurt på hvor hun står. Nå vet vi det: Hun står for det vi mistenkte henne for å stå for, sier Sæle til Aftenposten.Nestlederkollega i partiet, Dagrun Eriksen, kunne også styre sin begeistring for Hansens utspill.- Jeg ønsker ikke å stanse slike utspill, men akkurat nå er det ikke dette partiet er opptatt av. Vi diskuterer nå partiets strategi, ikke politikk. Jeg tror derfor dette forvirrer, sier Eriksen til Aftenposten.

Nyheter
Politikk