Kronprinsessen fortsatt sykmeldt

Kronprinsesse Mette-Marit skal til legen neste uke og få slitasjeskadene i nakken vurdert på ny.

Kronprinsesse Mette-Marit (t.v.) og kronprins Haakon - Foto: Scanpix
Politikk

Foreløpig nyter hun vinterferien med familien.Kronprinsessen fikk 4. februar beskjed av legen sin om å ta det med ro på grunn av påviste slitasjeskader på nakkevirvlene. Den foreløpige sykmeldingen på tre uker utløper torsdag.- Kronprinsessens helsetilstand vil bli vurdert på nytt av hennes lege i begynnelsen av neste uke, sier Slottets kommunikasjonssjef Marianne Hagen til NTB.Som følge av sykmeldingen har kronprinsesse Mette-Marit måttet avlyse programmet sitt de siste ukene. Hun fikk ikke reist med kronprinsen til første uken av OL i Vancouver. Denne uka er kronprinsfamilien på vinterferie.Kronprinsesse Mette-Marit slo seg kraftig i hodet og pådro seg hjernerystelse da hun falt under et besøk i Ukraina i oktober 2008. Etter fallet ble hun undersøkt og slitasjeskadene i nakken oppdaget. Slitasjeskadene er deretter blitt forverret. (©NTB)

Nyheter
Politikk