Politiet har tips om hvor Faiza er

Politiet søker gjennom flere adresser på leting etter 26-årige Faiza Ashraf, som har vært borte i ti dager.

Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
Politikk

Etter tips fra publikum ble en 25 år gammel mann pågrepet tirsdag kveld og varetektsfengslet i to uker fredag, mistenkt for å ha bortført Bærum-kvinnen.Avhør av mannen har ikke ført politiet noe nærmere den savnede kvinnen, men kriminalsjef Nina Bjørlo i Asker og Bærum politidistrikt sier til Dagbladet at politiet jobber etter flere tips om hvor Faiza kan være.- Vi leter etter henne og gjennomsøker flere mulige tilholdssteder, sier hun.Fengslingsmøtet i Asker og Bærum tingrett ble holdt for lukkede dører fredag. Politiet ba i utgangspunktet om fire ukers varetekt. Ifølge kjennelsen mener politiet at flere personer kan være innblandet i saken.26 år gamle Faiza Ashraf ringte politiet onsdag morgen og fortalte at hun lå innesperret i en bil. Kvinnen hadde gått hjemmefra tidlig om morgenen til en bussholdeplass på Høvik i Bærum. Der har i hvert fall ett vitne sett en person som skal ha løftet en annen person inn i bagasjerommet i en mørk bil.I telefonen til politiet skal Faiza Ashraf ha beskrevet en etnisk norsk person i slutten av 20-årene. Senere ble en 28 år gammel mann siktet for å ha stått bak kidnappingen. Han er varetektsfengslet for tre uker, siktet for medvirkning. (©NTB)Vaktsjef@ntb.no

Nyheter
Politikk