Tyske signaler er godt nytt for REC

Et upublisert utkast fra tyske myndigheter kan sende REC-aksjen opp.

Regn på et solcellepanel - Foto:CC/julian-
Politikk

Tyske myndigheter har ifølge Bloomberg tonet ned planene om kutt i subsidier til solenergiparker. Mens det tidligere ble foreslått et kutt i subsidiene for solenergiparker med 25 prosent, foreslås det nå at parker bygget etter 1. juli får et kutt med 15 prosent.Nyhetsbyrået viser til et upublisert utkast fra tyske myndigheter datert 22. februar, melder TDN Finans.Subsidiene for solenergisystemer som plasseres på konvertible områder, som tidligere søppelfyllinger og militærbaser, vil bli kuttet med 11 prosent. Subsidier til installeringer på tak vil bli kuttet med 16 prosent, som planlagt, mens jordbruksområder som skal brukes til solenergisystemerl ikke lenger vil få subsidier, fremgår det av utkastet.

Nyheter
Børs