Buss blåst av veien av trykkbølge

Ingen ble fysisk skadd da en buss ble skjøvet av veien av trykkbølgen fra et snøskred på E39 i Våtedalen i Sogn og Fjordane tirsdag.

Buss ble rammet av trykkbølge fra snøskred på E39 i Våtedalen i Sogn og Fjordane tirsdag. Ingen ble skadd i ulykken. Foto: Aadne Gloppestad / Scanpix

Ingen ble fysisk skadd da en buss ble skjøvet av veien av trykkbølgen fra et snøskred på E39 i Våtedalen i Sogn og Fjordane tirsdag.Raset gikk like før klokken 13.- Raset har antakelig ikke nådd veibanen, men bussen er blitt truffet av trykkbølgen. Den ble stående på alle fire hjulene, forteller operasjonsleder Nils Erik Eggen i Sogn og Fjordane politidistrikt til NTB.Bussen var på vei fra Bergen til Ålesund.- Mange av oss halvsov i bussen, og plutselig dundret snø og vind overalt, forteller en av passasjerene, Maria Berglund, til NRK.Passasjerene blir fraktet videre i en ny buss, opplyser politiet. Busselskapet Fjord1 Sogn Billag er også i kontakt med kriseteamet i Gloppen kommune for å kunne yte hjelp til dem som måtte ha behov for det.Rasstedet ligger på E39 mellom Jølster og Gloppen. (©NTB)