Dette skjer i dag - fredag

To nøkkeltall vil gi oss nye signaler om tilstanden i amerikansk økonomi. Og båtinteresserte må kjenne sin besøkelsestid.

49 selskaper på Wall Street legger i dag frem tall. Oversikten finner du her.makrofronten legger vi spesielt merke til disse tallene:Japan:Industriproduksjon endelig januarØMU:Industriproduksjon, januarUSA:Detaljhandel februar, klokken 14.30USA:Michigan foreløpig mars, klokken 15.55SSB har også en del tall på agendaen.Overnattingsstatistikk, januar 2010.Byggekostnadsindeks for rørleggerarbeid i kontor- og forretningsbygg, februar 2010.Investeringsstatistikk for detaljhandel, 4. kvartal 2009.Oversikt over veitrafikkulykker med personskade, februar 2010.Innenriks velger vi å trekke frem disse hendelsene:Oslo: Fellesforbundet overleverer sin krav i årets hovedoppgjør til motparten Norsk Industri, klokken 12.Oslo: Møte i Kirkerådet.Lillestrøm: Norges største båt- og utstyrsmesse, Sjøen for alle, finner sted på Norges Varemesse.Trondheim: Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival fortsetter.Kilder: TDN Finans, CNBC, SSB, NTB