First House henter ny eks-politiker

PR-byrået inngår samarbeid med Tor Mikkel Wara.

Tor Mikkel Wara til venstre og Siv Jensen til høyre - Foto: Kyrre Lien / Scanpix

PR-byrået First House har inngått samarbeid med Tor Mikkel Wara, ifølge en pressemelding fra First House. Tidligere har byrået hentet inn eks-minister Bjarne Håkon Hanssen.- Vi arbeider allerede sammen i noen prosjekter og jeg gleder meg til å være en del av et solid faglig miljø. I en større organisasjon som First House kan jeg arbeide både bredere og spissere enn i egen regi. Nå vil jeg få tilgang på kapasitet og kompetanse som spenner over viktige fagområder som politisk kommunikasjon og finansmarkedskommunikasjon, samt krisekommunikasjon og mediehåndtering, sier Tor Mikkel Wara i en kommentar.Tor Mikkel Wara var stortingsrepresentant i perioden mellom 1989 til 1993, har vært finanspolitisk talsmann og medlem av Oslo Bystyre for Fremskrittspartiet.- Wara har førsteklasses politisk kompetanse og gir teamet vårt større bredde. Hans strategiske og analytiske evner vil være av stor verdi, både for våre kunder og vårt faglige miljø, sier Leif Monsen som er styreleder i First House.Wara har jobbet med rådgivning i forbindelse med strategi, krise- og mediehåndtering, politikk og omdømmebygging. I tillegg har han vært rådgivende i forbindelse med oppkjøp, fusjoner og børsnoteringer.