Minst ti drept i nytt angrep i Pakistan

Minst ti mennesker ble drept i et selvmordsangrep i Mingora i Swat-dalen i Pakistan lørdag.

Pakistan - Foto: Scanpix

Blant de drepte i bombeangrepet var tre medlemmer av sikkerhetsstyrkene. I tillegg ble rundt 40 såret, sier polititalsmann Qazi Jamil.Attentatmannen forsøkte å ta seg inn i en statlig bygning som brukes av politiet og sikkerhetsstyrkene, da han ble stanset og deretter sprengte seg selv i lufta.- I alt ti personer er drept og 37 ble såret. Det var et selvmordsangrep, sier Qazi Jamil.- Selvmordsbomberen kom til fots. Han prøvde å ta seg inn i bygningen og sprengte seg i lufta da han ble stoppet av politiet.Angrepet fant sted på en travel gate i Mingora, som er den viktigste byen i Swat-dalen. Den pakistanske hæren har gjennomført en omfattende militæroffensiv i Swat og hevdet for flere måneder siden at Taliban-opprøret var nedkjempet.Den pakistanske storbyen Lahore ble rammet av to selvmordsangrep i rask rekkefølge fredag. Minst 57 personer ble drept i dette angrepet. (©NTB)