Vil drøfte krisen med Bernanke

Jens Stoltenberg skal drøfte krisen med den amerikanske sentralbanksjefen.

Publisert 10. mars 2010 kl. 08.32
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.07
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 91 ord
Sentralbanksjef i USA, Ben Bernanke - Foto: Scanpix

Jens Stoltenberg skal diskutere oljefondet og nye reguleringer av de internasjonale finansmarkedene med Ben Bernanke, melder Dagens Næringsliv.Stoltenberg møter den amerikanske sentralbanksjefen etter påske.- Jeg ser frem til å få hans vurderinger av den amerikanske og internasjonale økonomien fordi det er avgjørende for norsk økonomi, arbeidsplasser og bedrifter. Vi vil diskutere USAs holdning til nye internasjonale reguleringer av finansmarkedene. Vi er nødt til å ha med USA for å få til det, sier Stoltenberg til avisen.- Mitt viktigste budskap vil være behovet for enhetlige og helhetlige regler for finansmarkedene, fortsetter han.