Ville forlate flyet midt under turen

En mann er pågrepet av politiet etter at han forsøkte å åpne døra på SAS-flyet mellom København og Kristiansand onsdag kveld.

En mann er pågrepet av politiet etter at han forsøkte å åpne døra på SAS-flyet mellom København og Kristiansand onsdag kveld.Mannen skal ifølge vitner om bord i flyet ha vært svært beruset.- Han hadde ikke hørt på kabinpersonalet om bord. Han hadde lurt på om han kunne gå ut over Skagerrak, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland i Agder politidistrikt til fvn.no.Opptrinnet, som ble oppfattet som ubehagelig av flere av passasjerene, skjedde på SK2884 og ble meldt klokken 21.37. Ti minutter senere landet flyet trygt på Kjevik utenfor Kristiansand, ifølge Avinor.En kvinne som var med på flyturen, sier til fvn.no at kapteinen måtte be passasjerene om å holde på mannen.Informasjonssjef Knut Morten Johansen i SAS sier at det aldri var noen fare forbundet med mannens forsøk på å åpne flydøra mens flyet var i lufta.- Det lar seg ikke gjøre, sier Johansen. (©NTB)