Wall Street hentet seg inn

Wall Street, med unntak av Nasdaq, karret seg i pluss i løpet av mandag kveld

Traderen Christopher Culhane på sin post på New York Stock Exchange - AP Photo/Richard Drew

Wall Street opplevde en blandet utvikling mandag. Dow Jones steg 0,2 prosent til 10,642.15, mens den bredere S&P 500-indeksen 0,1 prosent til 1,150.51. Teknologitunge Nasdaq falt derimot 0,2 prosent til 2.362,21.En fallende oljepris og frykt for at Google Inc. trekker seg ut av Kina la en demper på markedet, melder MarketWatch.com.Markedene snudde etter at investor Bruce Berkowitz sa at han har kjøpt aksjer i American International Group Inc, melder Bloomberg.39 av 40 energiselskaper som inngår i S&P 500 falt på nyhten om at oljeprisen er tilbake under 80 dollar fatet. Brent-oljen handles for 77,94 dollar fatet, ned nesten halvannen dollar, mens amerikansk WTI-olje går for 79,90 dollar, ned 1,35 dollar per fat.Oljeservice-indeksen (OSX) falt 1,2 prosent, viser foreløpige tall. Oljeindeksen (XOI) falt 0,7 prosent.To aksjer falt for hver som steg på New York Stock Exchange og Nasdaq Stock Market.Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.