Kaller Strøm-Erichsen høne

Bystyrerepresentant Tove Skyttemyr (Ap) i Arendal retter skyts mot partifelle helse- og omsorgsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen og kaller henne «høne».

Anne-Grete Strøm-Erichsen - Foto: Scanpix
Politikk

Skyttemyr synes det er greit å kalle Strøm-Erichsen dette.- Det er helt greit. Hun er øverste leder i Helse-Norge og oppfører seg svært kritikkverdig når hun tapper sykehuset vårt bit for bit. Jeg har lenge etterlyst et møte med helseministeren. Nå må høna komme fra Oslo til Sørlandet for å forklare all støyen. Vi har grunn til å være kjemperedde for å miste sykehuset vårt, sier Skyttemyr til Agderposten.Skyttemyr har sammen med vararepresentant Benedikte Nilsen (Ap) i Arendal bystyre på Facebook diskutert et vedtak om at AMK-sentralen skal flyttes fra Arendal til Lillesand. Skyttemyr skriver i et svar til Nilsen at hun foreslår å sende bekymringsmelding til helseministeren.«Er i gang med et brev allerede. Skal be om et møte med den høna», skriver hun.De to Ap-kvinnene er bevisste på bruken av Facebook og lar innholdet være synlig for alle. Men Ap-ordfører i Arendal Torill Rolstad Larsen mener partikollegene bør la være å omtale en statsråd som ei høne. - Ubetenksomt og håpløst, mener ordføreren, som vil ta opp saken på neste bystyremøte.Strøm-Erichsen var lørdag formiddag ikke tilgjengelig for kommentar. (©NTB)

Nyheter
Politikk