Obamas popularitet øker

Stadig flere amerikanere synes nå at president Barack Obama gjør en god jobb.

President Barack Obama - Foto: David Katz/Obama for America
Politikk

Det viser en ny meningsmåling.Ifølge målingen som Quinnipac University har utført, mener 48 prosent av de spurte at Obama gjør en god jobb, mens 43 prosent mener han ikke gjør det. Under forrige måling var 44 prosent positive til Obama mens 46 var negative.Det er første gang siden desember at en måling fra Quinnipac University viser framgang i oppslutningen.Målingene må være hyggelig lesning for presidenten, som for tiden bruker mye tid både på oljekatastrofen i Mexicogolfen og det kommende mellomvalget til høsten.Ifølge målingen svarer 42 prosent av de spurte at de vil stemme på Demokratene i mellomvalget, mens 36 prosent foretrekker Republikanerne. (©NTB)

Nyheter
Politikk