Pause i meklingen i Oslo

Meklingen i lønnsoppgjøret for de ansatte i Oslo kommune har tatt pause fram til klokken 8.30. Det innebærer at skolene og barnehagene i hovedstaden åpner som normalt.

Foto: Scanpix
Politikk

Bakgrunnen for pausen er at meklingen i statsoppgjøret trekker ut og at forhandlerne i kommuneoppgjøret avventer dette. I KS-området skal det ikke være pause, men lite tyder på at det blir brudd i meklingen innen klokken 6.Det betyr i så fall at streikeuttatte skoler og barnehager over hele landet vil holde åpent som normalt i dag, og eventuelt først stenge dørene fra fredag morgen.- Det er meklingspause i Oslo kommune til klokka 8.30 torsdag morgen. Det betyr at alle som har fått varsel om at de kan bli tatt ut i streik, går på jobb som vanlig i dag, opplyser Unio på sine nettsider.Eksamensavviklingen ved landets høyskoler og universiteter forventes også å gå som normalt i dag. (©NTB)

Nyheter
Politikk