Skramme for den britiske regjeringen

En av toppene i den britiske regjeringen legger seg flat etter avsløringer om at han har brukt offentlige midler til å betale husleie til sin mangeårige partner.

Toryenes leder David Cameron. Foto: Scanpix
Politikk

Liberaldemokratiske David Laws, som er statssekretær i den nye britiske koalisjonsregjeringen, sier han lover å betale tilbake 40.000 pund han som folkevalgt fikk for å dekke boutgifter. Beløpet tilsvarer rundt 375.000 norske kroner.Det er Daily Telegraph som i sin lørdagsutgave skriver at Laws gjennom flere år som folkevalgt tok imot penger som han ga videre til James Lundie, en mann Laws har hatt et forhold til i ni år.- James og jeg er private mennesker. Vi bestemte oss for holde å forholdet vårt hemmelig og trodde at vi var i vår rett til det, skriver Laws i en uttalelse som ble sendt ut fredag kveld, før oppslaget i avisen.Laws hevder hans motivasjon ikke var å utnytte saken finansielt, men å holde sin homofile legning skjult. (©NTB)

Nyheter
Politikk