En full 30-åring slo søndag kveld ned og sparket en flyansatt på Gardermoen. Den flyansatte ble sendt til sykehus med alvorlige skader.Det var litt etter klokken 22 søndag at en mann i 20-årene ble sendt til Akershus universitetssykehus med alvorlige skader etter å ha blitt slått ned og sparket i hodet av en full vestlending som ikke fikk være med et Norwegian-fly til Ålesund, melder VG.Den skadde mannen er svensk statsborger og ansatt i Røros Flyservice, som utfører bakketjenester på blant annet Oslo Lufthavn Gardermoen.- Det var to personer som ble nektet å gå om bord i flyet ved utgang 30 fordi de var for beruset. Deretter skal 30-åringen straks ha blitt svært sint og gått til et voldsomt angrep på personen som ga dem beskjeden, sier politioverbetjent Svein-Erik Sve Bjørndal ved Gardermoen politistasjon.30-åringen er siktet for grov legemsbeskadigelse. Kameraten forsøkte å stanse 30-åringen fra å angripe den flyansatte og har status som vitne i saken.Den skadde flyansatte er nå utskrevet fra sykehuset og det ser ut til å gå bedre med ham nå, ifølge Bjørndal. (©NTB)