Politiet slo til mot flere adresser onsdag for å sikre beviser i forbindelse med et anbud på innkjøp av teletransporttjenester til Bergen kommune i fjor høst, skriver Bergensavisens nettutgave.Anbudet ble avbrutt i fjor høst etter at flere ansatte hadde varslet om uregelmessigheter. Avtalen var verdt 150 til 170 millioner kroner.Tre personer som er siktet i saken, satt onsdag i avhør hos politiet.En direktør i Bergen kommune og en mellomleder under ham kan ha utsatt kommunen for økonomisk utroskap eller fare for tap. Den tredje siktede er en utenforstående som har vært involvert i prosjektet. De tre nekter straffskyld.Saken har tidligere blitt gransket av selskapet G-Partner, som anbefalte å politianmelde de to involverte fra kommunen. Granskingen avdekket at ansatte i kommunen trolig har lekket informasjon til flere av tilbyderne.- Vi har nettopp startet etterforskningen, og vi må se hvor omfattende den blir. Det er mye godt stoff i arbeidet som har vært gjort tidligere, men det er ikke politiarbeid, sier politiadvokat Ole Bjørn Mevatne i Hordaland politidistrikt til avisa.I tillegg til de tre siktede var også selskapet Atea, som tilbød Bergen kommune sine tjenester, i kontakt med politiet i går. (©NTB)