- Det er for mye oppstyr, det vanskeliggjør hverdagen for oss som bor i sentrum. I går bestilte jeg pizza, og det tok to timer før den kom fram på grunn av alle veisperringene som er satt opp, sier Janet Suslick til NTB.Svenske aviser, TV, radio og nettmedier dekker alle hendelser rundt kronprinsessebryllupet nesten døgnet rundt. 61 prosent av svenskene mener det blir for mye, ifølge en undersøkelse foretatt av YouGov for avisen Metro. Bare halvparten av de rundt 1.000 spurte svarer at de har tenkt å se på bryllupet lørdag.Samtidig feires kjærligheten mellom kronprinsesse Victoria og Daniel Westling med festivalen Love Stockholm 2010, som har pågått i nesten to uker. Men konsertene og de andre arrangementene har ikke fått mer enn lunken mottakelse de stedene NTB har besøkt de siste dagene. Mange har gått lei hele bryllupsfeiringen.Suslicks venninne Carina Frohm mener all mediedekningen tvinger uinteresserte til å følge med.- Du kan ikke unngå å se ansiktene og lese overskriftene. Jeg er så lei. I tillegg er det denne festivalen der alle slo på stortromma på forhånd. Men vi så nesten ingen på arrangementene. Folkelivet uteblir, hva er hensikten da? spør Frohm.