Ifølge sikkerhetspolitiet Säpo finnes det flere personer som gjennom årene har vist «en utilbørlig interesse for kongefamilien», skriver Expressen.- Men hvor mange det er, forteller vi ikke, sier Patrik Peter i Säpo.En av disse skal være den såkalte Ninjamannen, som er blitt pågrepet flere ganger, blant annet i forbindelse med Victorias fødselsdag på Öland i 2008. Han er ifølge Expressen besatt av kronprinsesse Victoria.- Jeg kan ikke gi informasjon om enkeltpersoner og hva vi kjenner til om dem, eller hvilke tiltak vi setter inn, sier Peter.Svensk politi er på tå hev før bryllupet. Rundt 7.000 politifolk, soldater og vaktmannskaper skal passe på brudeparet og de prominente gjestene.Samtidig tømmes varetektsceller i Stockholm raskt før helgen for å gjøre plass til nye siktede.- Vi regner med å frigjøre mellom 50 og 100 plasser, sier Lars Nylén i Kriminalvården til nyhetsbyrået TT. (©NTB)