Høyre fortsetter framgangen på meningsmålingene og ligger nå bare én prosent bak Arbeiderpartiet på Nationens nyeste måling.Det er en framgang på tre prosentpoeng fra samme måling i juni, og partiet henter stemmer ikke minst fra nettopp Ap. 7 prosent av de som oppgir at de stemte på Arbeiderpartiet ved forrige valg, sier at de hadde stemt på Høyre om det hadde vært valg i dag, skriver Nationen.- Denne målingen er nesten litt vel formidabel, sier Høyres partileder Erna Solberg, og knytter partiets økende oppslutning til utviklingen innenfor offentlig sektor, helsepolitikken og samferdselsdebatten.Høyre og Fremskrittspartiet har til sammen 49 prosents oppslutning på målingen, mens regjeringspartiene sliter med usikre velgere.Blant dem som oppga at de stemte på regjeringspartiene, er det mange som nå ikke vet hvem de hadde stemt på ved et stortingsvalg. 20 prosent av Ap-velgerne er på gjerdet, det samme er 14 prosent av SVs velgere. Senterpartiet blir hardest rammet med 27 prosent.Tallene (endringer i parentes): Ap 27,7 (-1,7), Frp 21,7 (-2,9), Høyre 26,8 (+3,0), KrF 5,1 (+0,3), Sp 5,2 (+0,6), SV 5,3 (-1,3), V 4,8 (+1,5), Rødt 1,6 (-0,2), Andre (-0,5). (©NTB)