Politiet på Grønland mener det ikke lenger er håp om å finne de savnede nordmennene i live og har avsluttet letingen etter dem.Politiets leteaksjon ble stanset litt før midnatt natt til torsdag norsk tid, ifølge det danske nyhetsbyrået Ritzau.En gruppe pårørende og venner av de savnede fortsetter sin leting i Paradisdalen på Grønland. Men politiet, som tror nordmennene må ha falt uti ei elv i området, mener det ikke lenger er håp om å finne noen av dem i live.- Vi mener at dersom nordmennene hadde klart å komme seg opp på land, ville vi ha funnet dem gjennom de søkene vi har foretatt. Ettersom det ikke har vært resultatet, mener vi det er en uunngåelig konklusjon at det ikke lenger er mulig å finne overlevende, sier visepolitimester Morten Nielsen til NRK.Tre nordmenn ble meldt savnet i Paradisdalen i Søndre Strømfjord for nesten en uke siden. Mandag ble den ene av dem, Tormod Aniksdal, funnet omkommet. (©NTB)