- Han har latt dem drite seg ut til de grader

Kommunikasjonsekspert har store vanskeligheter med å forstå hvorfor regjeringens leder Stoltenberg har oppført seg slik han har gjort den siste tiden.

Statsminister Jens Stoltenberg , kunnskapsminister Kristin Halvorsen og samferdselsminister Liv Signe Navarsete - Foto: Scanpix
Politikk
Daglig leder i kommunikasjonsbyrået Siste kommunikasjon, Elizabeth Hartmann, refser nå Jens Stoltenberg for måten han har håndtert kraftlinjesaken i Hardanger på.Hartmann sier til Nettavisen at hun spesielt reagerer på at statsministeren har latt de ulike ministrene i regjeringen gyve løs på hverandre, slik blant annet Liv Signe Navarsete og Kristin Halvorsen har gjort.- Jeg kan ikke forstå at Jens tillater dette: Det viser fullstendig mangel på lederskap å la sine to regjeringskolleger drite seg ut så til de grader. De fremstår som klovner hele gjengen nå, sier Hartmann.Hun karakteriserer Stoltenberg som konfliktsky, fraværende og veik.- Jens er helt fraværende, og det kan han ikke tillate seg. Det er typisk Jens å være konfliktsky, men det er en leders oppgave å gå inn i vanskelige situasjoner. Nå må han vise at han vil styre Norge, og ikke være så opptatt av å sikre seg en fremtidig posisjon internasjonalt, sier Hartmann.Regjeringspartene får særdeles hard medfart på ny meningsmåling.