- Nå skal dere lage fest og jeg vil bidra med 100.000 kroner til denne festen, og disse pengene kan dere bruke akkurat som dere vil, sa en av Norges rikeste personer, Olav Thon, da han talte til de ansatte under åpningen av sitt nye kjøpesenteret på Storo, skriver Side2.no.Utbyggingen av Storo kjøpesenter har pågått i to år, og resultatet er 56.000 kvadratmeter med omkring 120 forretninger. På toppen av senteret har treningskjeden S.A.T.S, flyttet inn med et 3000 kvm stort treningssenter.Kjøpesenteret forventer å omsette for omkring 1,4 milliarder i 2010, og hele 1,8 milliarder i 2011. Olav Thon, som har eierinteresser i omkring 70 kjøpesenter, kan ikke påstå at det er lønnsomt å drive kjøpesenter, selv om utsiktene er gode.- Det er jo bransjen jeg har valgt å satse på da, og når jeg kjøpte Amfi kom vi opp mot hele 70 senter. Jeg mener selv vi har knyttet til oss de riktige fagfolkene, og vi gjør det som er riktig. For det går jo bra da, smiler han lurt.